ERTEC Residence este un proiect ERTEC Business Building.

Viziunea în care credem: Te simţi bine acasă!

Misiunea noastră: Pentru că noi credem că mediul contează, oferim clienţilor noştri oportunitatea de a alege un apartament pentru toată viaţa.

Valorile noastre:

  • Calitate – Alegem cu atenţie materialele, finisajele, furnizorii şi partenerii cu care lucrăm. Dezvoltatorul, împreună cu o parte din familia şi prietenii apropiaţi şi-au oprit deja apartamente în blocurile proiectului. Astfel că locuim în exact aceleaşi condiţii pe care le oferim şi clienţilor.
  • Suport şi flexibilitate – Venim în sprijinul clienţilor cu soluţii personalizate, plecând de la nevoile fiecăruia. Gândim împreună modalitatea de plată cu scopul de a susţine clienţii să nu apeleze la compromisuri, ci să îşi permită apartamentul pe care şi-l doresc cu adevărat. Oferim, de exemplu, posibilitatea achiziţionării prin achitarea sumei disponibile şi acoperirea diferenţei în rate egale fără dobândă.
  • Gândire pe termen lung – Conştientizăm importanţa deciziei implicate de alegerea unei locuinţe şi construim cu gândul unei investiţii de durată pentru clienţii noştri. Rămânem aproape de aceştia şi după încheierea tranzacţiei, atenţi la nevoile lor.
  • Relaţii bazate pe încredere reciprocă – Oferim încredere clienţilor noştri, nu punem accent pe birocraţie. De cealaltă parte, realizăm proiectul 100% din autofinanţare inspirând siguranţă.